Ny logga för LinCon!

Idag kan vi äntligen, efter månader av hysch hysch, presentera den nya loggan för LinCon!

Bytet av logga sker som en del av arbetet med att skapa en enhetlig profil för hela föreningen (istället för att vi ska ha flera olika loggor med olika typsnitt från flera olika decennier). Den gamla loggan för LinCon lanserades för 25 år sen och har tjänat väl under de åren.

Den nya loggan föreställer fortfarande en enhörning, men stilen är nu enhetlig med föreningens övriga loggor. Det innebär att schackpjäsfoten har byts ut mot en tärningen, vilket bättre representerar vår verksamhet och konventets innehåll. LinCons färg kommer precis som tidigare att vara blå.

I och med detta så är även familjen med loggor komplett (för tillfället). Nedan kan du se alla loggorna tillsammans, inklusive loggan för vårt figurspelskonvent DefCon (som inte tidigare hade någon logga).