Medlemskap

Gillar du att spendera din fritid med att spela spel? Låter våra aktiviteter spännande? Om svaret är ja så är du varmt välkommen att bli medlem i Dragon’s Den!

Som medlem i Spelföreningen Dragon’s Den så får du delta i föreningens dagliga verksamhet (vilket är väldigt trevligt) och du har rösträtt på föreningens årsmöte. Då föreningen är ansluten till Sverok kan ditt medlemskap även innebära att du täcks av försäkringar när du besöker konvent.

Att bli medlem i Dragon’s Den är gratis. Medlemsavgiften kan dock ändras från år till år enligt årsmötets beslut.  Väljer du att bli medlem i föreningen så godkänner du även föreningens stadgar.

Bli medlem!

För att delta i vissa aktiviteter kan avgifter tillkomma.

Figurspelssektionen Little Brother Kevin

För de som vill spela figurspel och måla figurer i Figurspelssektionen Little Brother Kevins lokaler tillkommer en avgift på 250kr/termin för att täcka kostnader för hyra och vård av lokalen.

Betalar du avgiften på 250kr (eller 500kr för ett helår) får du även hyra ett förvaringsskåp i lokalen för 200kr per år (om lediga skåp finns).

Dessa avgifter betalar du enligt följande.

Glöm inte bort att registrera dig som medlem i Dragon’s Den via länken Bli medlem! i samband med att du betalar LBK- avgiften!