Träff för att starta rollspelssektion

Tidigare under hösten informerade vi om att vi planerar för att starta upp en rollspelssektion och uppmanade alla intresserade att höra av sig till oss. Nu har det äntligen blivit dags för en första träff för alla intresserade i syfte att diskutera hur en sådan sektion och dess verksamhet ska se ut och fungera. Och det är förstås även en möjlighet för alla rollspelsintresserade att träffas!

Träffen kommer att hållas i Game Links lokaler på Platensgatan 25 i Linköping (i källaren) tisdagen den 12/11 med start 18:00.

Styrelsen kommer att finnas på plats och vi kommer att bjuda på fika.

Är det några som vill spela något så går det också bra, men notera att föreningen idag inte har något i rollspelsväg som är nyare än 80- eller möjligen tidigt 90- tal. Så med andra ord, ta med det ni behöver om ni vill spela något.