Dragon’s Dens nya logotyp

Vi kan idag stolt presentera Dragon’s Dens nya logotyp! Vid årsmötet 2018 togs ett beslut om att en ny logotyp skulle tas fram för föreningen för att ersätta den gamla draken (som tjänat väl) med något modernare och lite mer praktiskt användbart.

För att ta fram denna nya logotyp valde styrelsen att under våren 2019 utlysa en tävling där alla som kände sig manade fick möjlighet att skicka in ett bidrag (för mer information, se tidigare inlägg). De bidrag som kom in bedömdes sedan av styrelsen utifrån de krav som satts upp.

Och detta är alltså det vinnande alternativet, designad av Jonathan Rubensson! Logotypen ger en betydligt modernare känsla, samtidigt som färgvalen knyter an till den ursprungliga logotypen. Den har även en tydlig koppling till spel, passar stilmässigt bättre ihop med logotyperna för LinCon och LBK, samt är användbar i fler olika sammanhang.