Nytt år, ny lokal för brädspel och rollspel

I december 2019 nåddes vi av beskedet att vi i Dragon’s Den och de andra föreningarna i Game Link- samarbetet inte längre kunde vara kvar i de lokaler på Platensgatan som vi varit i sedan 2015. Efter det beskedet har det arbetats hårt (relativt sett) för att hitta en ny lokal. Arbetet har också burit frukt.

Från och med måndagen vecka 5 så flyttar brädspelskvällarna (både måndag och torsdag) och rollspelskvällarna (tisdagar) in på anrika Skylten!

Den nya lokalen ligger på Södra Oskarsgatan 3, precis vid Linköpings centralstation (på andra sidan om järnvägsspåren). Det är byggnaden med den röda neonskylten med texten ”konsten gör livet större än konsten”…. med andra ord svår att missa. Enklaste sättet att ta sig dit från centralstationen är att använda tunnlarna under spåren.

Flytten till den nya lokalen innebär så klart en del förändringar och nyheter. För det första är vi nu i en lokal där det även pågår annan verksamhet (för blandade åldrar) på ett helt annat sätt än vad det gjorde på Platensgatan. Förvänta er nya och intresserade ansikten. Vår verksamhet här är öppen för alla intresserade!

Vi har inte längre något kök, men det finns ett bemannat café som har öppet till 20:30 de dagar vi har verksamhet.

Vår verksamhet har ett lite större rum på övervåningen. Detta rum fungerar som bas för spelandet. Men det går även bra att sätta sig och spela i caféet eller andra platser på första våningen om det finns lediga bord (det uppmuntras till och med). Tänk dock på att hela den våningen stänger 20:30. Det finns även ett område i källaren där man kan sätta sig och spela om det är ledigt.

Finns det ingen från föreningen på plats med en nyckel kan även personalen på Skylten öppna.

Skyltens hemsida hittar du här.

Väl mött i den nya lokalen!