Jobba på Kalasmottagningen 2019!

Dragon’s Den kommer i år att delta på föreningsmässan under Kalasmottagningen för att göra reklam för föreningens verksamhet.

Som ett del i av detta vill vi vidarebefordra detta meddelande från Kalasmottagningen om möjligheten att arbeta som funktionär.

”Kalasmottagningen söker just nu Kalaspuffar (jobbare) till mottagningen i september!! Vi ser jättegärna att medlemmarna i föreningar som fått en utställningsplats på föreningsmässan är med och jobbar som kalaspuffar! Som kalaspuff är man med och genomför hela mottagningen och kommer att få önska vilket område man helst jobbar med. Exempel på vad man kan jobba med är; område, rigg av scen, säkerhet, företags- och föreningsmässan, IT med mera. Som tack för att man jobbar får man bland annat åka på SJÖSLAGET 2019, en kryssning i Östersjön som går av stapeln den 13-14 oktober! Mer information om hur man blir kalaspuff och vad sjöslaget innebär finns på Kalasmottagningens facebooksida eller på kalas.liu.se!”